zondag 22 juni 2014

laatste werkdag Eric, afscheidsfeest en nog maar 13 dagen!!!!!

Eindelijk is het dan zover..... die kan 13 maanden in de kast :-). Eric heeft zijn laatste werkdag gehad. Helaas liep zijn vlucht wat uit dus kwam hij pas laat thuis.
Nu heeft hij lekker vrij en kunnen we deze 2 weken gebruiken om alles in orde te maken.
De boot staat op de kant om het onderwaterschip in de antifouling te zetten. Verder moeten we al onze persoonlijke spullen inpakken want er komt iemand op ons huis passen. Dan hebben we natuurlijk ook nog de boodschappen. Sligro, Jumbo en Aldi...... watch out, here we come!!!!
En niet te vergeten het rondje Den Haag voor de stempels en handtekeningen voor de medische verklaringen






Maar eerst afgelopen zaterdag, ons afscheidsfeest........... Veel familie en vrienden zijn naar Nieuwe Niedorp gekomen om samen met ons een borrel te drinken. Groningen, Sassenheim en Emmen, ze kwamen uit alle hoeken van Nederland. We troffen het met het weer, dus hebben we de statafels lekker in de tuin gezet en omdat 21 juni de langste dag van het jaar was werd het alweer licht toen de laatste om half 5 weg ging.
We hebben genoten.













Bedankt lieve familie en vrienden, we hebben een super avond gehad en wat zullen wij jullie gaan missen...... Tot over een jaar!


Yes, nog maar 13 dagen....... We zijn al aardig op weg. Als onze boot eenmaal weer in de KMJC ligt dan gaat het snel. Het gereedschap bergen we voorlopig op want ze is dan vaar klaar. 
Kleding en boodschappen komen aan boord en alles krijgt een plekje. Ik ben heel benieuwd of alles wel gaat passen. Kan me daar af en toe best druk om maken. We gaan alle hoekjes en gaatjes opvullen met spullen. 
Op vrijdag 4 juli gaat het gebeuren..... dan zeggen we "tot volgend jaar" tegen ons huis en gaan we aan boord wonen. De jongens hebben dan al 2 dagen vakantie maar ze willen nog mee doen met de zwemvierdaagse.  Die beginnen op maandag 30 juni. Dit jaar gaan ze voor goud en dat willen ze dus niet missen.